Op zoek naar anwb rijschool ede?

anwb rijschool ede
ANWB Rijschool Arnhem Voordelig je rijbewijs B halen. ANWB Rijschool Arnhem Voordelig je rijbewijs B halen.
Rijles nemen wanneer jij wilt! De ANWB Rijschool in Arnhem biedt je de mogelijkheid om helemaal in eigen tempo je rijlessen te volgen en je rijbewijs B te halen. Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een tiendaagse cursus.
ANWB Rijschool Ede Wageningen in Ede gld De Telefoongids.
ANWB Rijschool Ede Wageningen in Ede gld. Frankeneng 114, 6716AA, Ede gld. Beoordeel dit bedrijf. ANWB Rijschool Ede Wageningen. 06-83602280 Toon nummer. Website Plan route E-mail KvK-gegevens. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor autorijscholen in de buurt.
Openingstijden ANWB Rijschool Ede Wageningen Frankeneng 114 in Ede.
Onze bezoekers over ANWB Rijschool Ede Wageningen in Ede. ANWB Rijschool Ede Wageningen in Ede heeft nog geen beoordeling. Geef als eerste een beoordeling. Geef een beoordeling aan ANWB Rijschool Ede Wageningen in Ede. Openingstijden ANWB Rijschool Ede Wageningen Frankeneng 114 in Ede.
ANWB Rijopleiding ervaringen? Bokt.nl.
Verder heb ik totaal geen ervaring met de ANWB, echter heb ik wel het idee dat je minder persoonlijk behandeld zult worden als bij een kleinere rijschool bij je in de buurt. Je bent meer een cijfer is wat ik bedoel te zeggen.:
ANWB Rijschool Ede Wageningen indebuurt Ede.
0830: 2000: Zaterdag. Over ANWB Rijschool Ede Wageningen. ANWB Rijschool Ede Wageningen is één van de 25 rijscholen in Ede en is gevestigd aan de Frankeneng. Dit bedrijf is 5 dagen per week geopend. Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Verkeersschool Wesseldijk in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede. Verkeersschool Wesseldijk in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Ede.
Het laatste nieuws. Wesseldijk is ANWB Rijopleiding Nijmegen. De ANWB Rijopleiding staat voor goede kwaliteit en is een begrip in Nederland op het gebied van leren autorijden. ANWB Rijopleiding zocht ruim tien jaar geleden een betrouwbare partner voor.payday loans md.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
ANWB Rijopleiding Ede Organisatie Anwb-rijopleiding.
ANWB Rijopleiding Ede. ANWB Rijopleiding Ede heeft 85 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.0 uit 10. Proefles was supertof, Ik was heel erg nerveus en alles was heel spannend. Maar de rij instructeur hield daar netjes rekening mee. Er werd mij 45 lessen aanbevolen en er werd gezegd dat dat de gemiddelde is, terwijl op de website staat dat een gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen nodig heeft. Al mijn vrienden hebben niet meer dan 35 40 lessen gehad en 45 vind ik wel echt heel veel en lijkt of ze dan alles per se langzaam willen aanleren zodat ze nog meer aan je verdienen. Daarom een andere rijschool gevonden die mij wel persoonlijk behandelt en niet de gemiddelde aanhoudt.

Contacteer ons